ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ: STEFANO BENAZZO ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑΥΑΓΙΩΝ “WRECKS / RELITTI ” & “DUTY OF MEMORY”

In ΝΕΑ by tkas

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση των βιβλίων WRECKS / RELITTI και DUTY OF MEMORY του Ιταλού Πρέσβη Stefano Benazzo με μοναδικές φωτογραφίες ναυαγίων από ολόκληρη την υφήλιο, καθώς και φωτογραφίες σπασμένων παραδοσιακών Ελληνικών σκαφών στις αίθουσες του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος την 18/09/2018.

Παρέστησαν φίλοι της φωτογραφίας, μέλη και φίλοι του Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών, εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της Ιταλικής Πρεσβείας και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών ευχαρίστησε τον Stefano Benazzo για την προσφορά του και για την διδασκαλία του για μια νέα μορφή καταγγελίας και αντίδρασης μέσω της φωτογραφικής του τέχνης για την ανάδειξη του εγκληματικού σπασίματος των ξύλινων αλιευτικών παραδοσιακών σκαφών.

Για την ποιότητα και τον τρόπο παρουσίασης της συλλογής φωτογραφιών των ναυαγίων εκφράστηκαν με αγάπη και θαυμασμό, όλοι οι παρευρεθέντες.

η Δημοσιογράφος της Καθημερινής κυρία Μαργαρίτα Πουρνάρα και ο Ιταλός Φωτογράφος Stefano Benazzo στην παρουσίαση του έργου του

ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος κύριος Γιώργος Ανδρεάδης και ο Stefano Benazzo

η κυρία Άννα Ανδρεάδη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, η Φωτογράφος κυρία Λίζα Έβερτ και ο Ιστορικός – Ερευνητής του Αρχαίου Ελληνικού Πλοίου κύριος Χάρης Τζάλας